Welkom op onze website

Diebrecht van Gog heeft altijd een luisterend oor voor uw wensenProfessionele trap renovatie

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor trap renovatie bent u bij van Gog Traprenovatie aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw trap in perfecte conditie komt én blijft. Uiteraard mag u van ons de beste service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verwachten. De trap is een belangrijk onderdeel van onze woning. Het geeft toegang tot een kelder, bovenverdieping of de zolder. 

Als vanzelfsprekend moeten deze ruimtes op een veilige en verantwoorde manier bereikt kunnen worden. Naast veilig en solide mag een trap ook gezien worden. Deze maakt immers deel uit van uw inrichting. Voor een professionele trap renovatie bent u bij van Gog van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten trappen en bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden.

Door onze ruime ervaring in het vak weten wij iedere trap in ere te herstellen. Of dit nu gaat om een grondige make-over of een ingrijpende renovatie. Uiteraard werken wij daarbij met hoogwaardige materialen en leveren wij onze trappen altijd af met maar liefst 15 jaar garantie. Omdat iedere trap zijn eigen unieke vorm heeft, werken wij uitsluitend met maatwerk. Zo kunnen we altijd een prachtig eindresultaat garanderen. 


Professionele trap renovatie

Bij van Gog weten we als geen ander hoe belangrijk een goed functionerende trap is. Het brengt ons op een veilige manier naar de gewenste ruimte binnenshuis. Toch wordt een trap in de loop van de jaren onderworpen aan slijtage. Dit uit zich niet alleen in de uitstraling van de trap, maar ook het materiaal wordt minder stevig en verliest zijn veiligheid. Juist dan staat van Gog traprenovatie voor u klaar.

Vanuit onze eigen werkplaats leveren we altijd maatwerk. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een trap renovatie die voldoet aan uw wensen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan nieuwe trapbekleding van laminaat, maar ook voor pvc trapbekleding bent u bij van Gog trap renovatie aan het juiste adres. Ook voor het aanbrengen van led-verlichting onder de trede van de trap staan onze specialisten graag voor u klaar.

Zo is uw maatwerk trap niet alleen bijzonder veilig, maar ook een prachtige eye-catcher in uw woning. Of u nu op zoek bent naar trap renovatie voor een dichte of open trap. Natuurlijk komen we graag bij u aan huis voor het inmeten van uw trap of het bespreken van de mogelijkheden voor een trap renovatie. Ook als u nog vragen heeft kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen met van Gog Traprenovatie.